Një dënim i madh e pretë Ronaldon

0
376

Eksperti i agjensisë tatimore i konfirmojë të enjten e kaluar, më 7 dhjetor, para gjyqtarit Monica Gomez Ferrer  akuzat e saj kundër sulmuesit të Real Madridit Cristiano Ronaldo, të cilit Agjencia Tatimore pretendon ti marrë 14.8 milionë euro për mashtrime tatimore.

Cristiano Ronaldo puede ver cómo se complica su caso con la Agencia Tributaria española

Sipas gazetës “As”, Eva G. M. është inspektori që mori rastet e Jose Mourinho dhe Angel Di Maria, ish-trajner dhe ishlojtar  të Real Madridit, respektivisht, gjithashtu të raportuara nga prokuroria. Ky ekspert do të dëshmojë si një dëshmitar i ‘rastit të Cristiano Ronaldos’ më 22 dhjetor.

Related image

Prokuroria e mban ankesën dhe vlerësohet se shuma që duhet paguar nga Cristiano, nëse humbet garën me Shtetin, nuk do të bjerë nën 30 milion euro midis shifrës së supozuar të mashtruar plus gjobës dhe interesit të përllogaritur.

Si rezultat i këtyre deklaratave, Agjencia Tatimore ka paraqitur një ankesë kundër Cristiano për katër krime që dyshohet se përfshijnë mashtrimin prej 14,768,897.40 euro.

Të hënën, më 22 dhjetor, gjithashtu do të dëshmojë edhe një avokat tjetër për Cristiano, Osorio de Castro

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here